marți, 23 martie 2010

Dreptul comunistilor

 Toti oamenii au drepturi egale, nimeni nu e mai presus de lege. Asa o fi? De ce partidul comunist e interzis in Romania?Ce au facut?
 Cat timp au condus Romania noi aveam drepturi? Libertatea de exprimare, libertatea presei, libera circulatie, dreptul de a fi informat etc.Daca atunci erau ingradite drepturile omului, de ce ei sa aiba acum drepturi?
 Greu cu drepturile astea ale omului!
 PCR e in afara legi, dar oamenii care au slujit comunismul au fost si inca sunt in functii inalte si dupa Revolutie: Ion Iliescu, Dan Voiculescu, C.V.Tudor, Adrian Paunescu, Ilie Verdet, Teodor Stolojan etc.Si au fost votati de oameni. Au murit degeaba atatia oameni la Revolutie ca sa ne conduca tot comunistii. Pacat!
 A, da, omul in viata se schimba, a gresit, a platit si acum e om cinstit si are iar drepturi. Atunci un criminal care si-a ispasit pedeapsa de ce nu poate sa se angajeze ca politist, de exemplu. Daca acel criminal nu are drepturi de ce sa aiba comunisti. Sa nu mai fie in nici o functie.
 Dupa Revolutie, avand oameni de-ai lor in functii influente, au falimentat fabricile, au trimis oamenii in somaj, au furat la greu si acum arata cu degetul: vedeti era mai bine inainte Si multi au cazut in capcana si regreta epoca de aur.
 Va rog respectati DREPTURILE OMULUI ! Vorbesc serios.

Un comentariu: