duminică, 30 ianuarie 2011

Femeie omorata de caini

O femeie a fost omorata de caini maidanezi. Indiferent daca acea femeie s-a dus la furat, dupa cum au spus unii, s-au era in interes de serviciu dupa cum au zis altii, cert este ca a fost muscata de o haita de caini si in cele din urma a decedat.
Ce ati face daca v-ar musca sotia, sotul, mama, tatal, copilul?
Pe cine sa dai in judecata, cu cine sa te certi? Nu ai nici o varianta de a reactiona. Tot ce poti sa faci este ori sa te feresti, ori sa ii omori.
Sunt zeci de organizatii care apara maidanezii, dar nu fac nimic pentru a apara oameni de maidanezi. Sunt cheltuiti milioane de euro, dar fara a face adaposturi, fara ai vaccina. Unde se duc banii? Ar trebui sa ii dam in judecata pentru fiece muscatura de caine, ca doar ei ii apara si trebuie sa raspunda de ei.
Daca eu am un caine si iese din curte si musca pe cineva, sunt dat in judecata. Daca pe mine ma musca un maidanez, pe cine sa dau in judecata, pe primar, pe prefect, pe presedintele tarii sau pe ei, pe liderii aparatori ai canilor? In momentul cand aperi pe cineva, o faci si la bine si la rau, nu?
Ori ii eutanasiezi ori platesti daca ei, maidanezii gresesc.

Un comentariu: