miercuri, 16 iunie 2010

OTV sau Atena 3

Sunt un simplu om din popor. Nu prea educat, si bineinteles vreau sa aflu ce se mai intampla prin tarisoara mea. Asa ca deschid televizorul si, unde sa mai uit si eu ca mai tot omul? OTV, Antena 3, si cateodata la Taraf, bine acolo nu ma informez, ma relaxez, sau cum zicea un mare dastep, ma cultiv.....bine o zis.
Acum, lasand la o parte caterinca, ce mama masii as putea sa invat de la OTV?  Ca in afara de Elodia, dezvaluiri socante de dincolo de mormant, sau aberatiile lui Vadim, chiar nu stiu de ce se uita atatia la OTV. De fapt, cultura generala a poporului roman cred ca se opreste in fata OTV-ului.
Cum intotdeauna se vor gasi oameni care iubesc la nebunie gaura cheii, care desi in viata personala nu exceleaza cu nimic, iubesc insa sa vada pe altii mai rau ca ei, sau in situatii cel putin hilare. Asa ca OTV a acoperit pentru Romania exact acest segment.
Mult superioara calitativ si chiar din prea multe puncte de vedere. Antena 3 are un singur mare defect. Este sustinatoarea unui grup de interese poltic, si care trecand peste limita bunului simt ce ar trebui sa caracterizeze orice televiziune, este extrem de subiectiva. Propaganda pe fata pro socialista si implict PSD-ista o face sa piarda respectul multor oameni de bine. Cum insa suntem un popor educat in spiritul socialismului, lasat ca mostenire de 45 de ani de comunism, plus inca 20 de tavaleala democratica, nu este de mirare ca are multa audienta si chiar fani.
Asadar doua televiziuni, fara legatura intre ele, scot in evidenta tot ce este mai rau pe la noi prin tara.
Sa speram ca PRO.TV si Prima.tv vor ramane echidistante.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu